Tag hjemmefra i god tid - autobahn spærres i weekenden

Den kommende weekend er det ikke ideelt at køre sydpå i bil eller flyve fra Hamborg. Motorvejen er totalt spærret fra fredag aften til mandag morgen.

Mange syd- og sønderjyders ferie begynder fredag, og går turen sydpå gennem Hamborg, skal man huske at medbringe en god portion tålmodighed.

Motorvejen gennem Hamborg spærres i 55 timer den kommende weekend som følge af hele fem vejarbejder nord for byen. Derfor bliver trafikken ledt ad omveje med lange køer til følge.

- I forvejen er der mange, der gør det til en del af ferien at overnatte undervejs. Og når der udsigt til kø-kørsel, så er det bedre at tage det med ro og så fx køre en dag tidligere og så tage en overnatning, siger Jan Lokhart, adm. direktør i FDM travel.

Selvom vejarbejdet først begynder syd for afkørslen til Hamburg Airport, vil de flyrejsende også skulle hjemmefra i god tid. Sidste weekend var motorvejen lukket på samme vis, og det betød så meget trafik, at mange danskere ikke nåede deres flyafgang i Hamborg.

Motorvejen spærres fra Schnelsen i nord til Dreieck Hamburg-Nordwest i syd fra fredag aften kl. 22.00 til mandag morgen kl. 05.00.

For at holde sig ajour med den øjeblikkelige situation, kan man orientere sig på følgende hjemmesider:

Trafik:

Via Solutions

Flyrejsende:

Hamburg Airport