Team Trefor - Blue Water udtaget til Danmark Rundt

Så dumpede den længe ventede invitation til Post Danmark Rundt endelig ind til Team Trefor - Blue Water.

Det er i denne sæson blevet til otte UCI-sejre, to danske mesterskaber og yderligere tre medaljer, samt en masse sejre og podieplaceringer i både hjemlige og udenlandske løb.

Det var derfor en tilfreds sportschef, der mandag kunne sætte hak ud for et af sæsonens store mål.

- Det betyder alt for os. Det er vores Tour de France jo. Med de resultater vi har lavet, så forventede vi det også, men nu kan vi virkelig fokusere og se frem mod Post Danmark Rundt. Vi har rytterne til både at køre med om etapesejre og om den gule trøje, siger en glad Allan Johansen.

De seneste par sæsoner har der kun været udtaget tre danske kontinentalhold, men i år kommer alle fire danske kontinentalhold til start i Post Danmark Rundt.

- De fire teams har alle vist højt sportsligt niveau. Nogle har markeret sig mest nationalt og andre internationalt. Desuden prioriterer alle teams udviklingen af danske talenter, hvilket er et af udtagelseskravene, og det har vi valgt at belønne. Jeg glæder mig til at følge dem i Post Danmark Rundt, og tror på at alle fire hold, vil være synlige og markere sig i løbet, siger løbsdirektør, Jesper Worre, i en pressemeddelelse fra Post Danmark.

Til Post Danmark Rundt kommer de professionelle hold Tinkoff-Saxo, Lotto Soudal, Astana, Bora - Argon 18 blandt også til start.

Løbet starter i Struer 4. august og slutter som altid af på Frederiksberg 8. august.