Kolonihavebrand ser ud til at være påsat

Et kolonihavehus på Vamdrupvej i Vejen er brændt ned tirsdag morgen. Flere forhold ved branden gør, at politiet tror, at branden er påsat.

Klokken lidt i ni tirsdag morgen fik Syd- og Sønderjyllands Politi en anmeldelse om brand i et kolonihavehus i Vejen. Da brandvæsnet nåede derud var huset overtændt, og det brændte ned til grunden.

Men den patrulje, der kom ud til branden, fandt det underligt, at der var opstået brand midt i den våde, danske sommer. Derfor gik de en runde for at se, om der var sket noget i de omkringliggende kolonihavehuse.

- Her ser de, at der har været indbrud i et af de andre kolonihavehuse, fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt, til TV SYD.

Noget tyder altså på, at branden er påsat i forbindelse med indbruddet. Så hvis der er nogen, der har set eller hørt noget i området, må de meget gerne kontakte os med oplysningerne på 1-1-4, siger vagtchefen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.