Venstre-politiker: Jeg krummer tæer

Integrationsminister Inger Støjberg bliver nu beskyldt for at være for skinger. Kritikken kommer fra flere Venstre-politikere her i landsdelen. Blandt andre fra partifællen Merete Due Paarup, der er byrådsmedlem i Kolding.

Byrådsmedlem for Venstre i Kolding, Merete mener, at tonen i udlændingepolitikken er for hård og for skinger fra Inger Støjbergs side. Hun peger på, at der skal være flere nuancer i debatten. Og at vise de interne nuancer i Venstre er netop målet med offentligt at kritisere Støjberg.

- Jeg mener ikke, at Støjberg nødvendigvis har patent på hele vores udlændinge- og integrationspolitik. Jeg mener, at der også er plads til andre nuancer. Og dem tror jeg faktisk også, at der er nogen, der har behov for at høre; at Venstre ikke kun er den hårde, strammerkant, men at vi også har et mere nuanceret billede på tingene, siger Merete Due Paarup til TV SYD.

Hun er også kritisk over for Støjbergs forslag om at indrykke annoncer i udenlandske medier:

- For det første, så synes jeg, at det er usmageligt, og så tror jeg slet ikke, at det virker. Jeg tror slet ikke, at det bliver set af dem, som hun tænker, skal se det. Så jeg synes, at det er sådan lidt usympatisk symbolpolitik, der giver en lidt dårlig smag i munden.

VIDEO: Hør hele interviewet med Merete Due Paarup her. (Varighed: 4:36 min.)