Jysk Fynske Mediers opkøb af Midtjyske Medier er en realitet

Jysk Fynske Medier opkøber Midtjyske Medier og kommer til at dække det meste af Jylland. Det skriver Jysk Fynske Medier i en pressemeddelelse onsdag over middag.

- Vi er glade, for vi har fået udvidet vores kerneforretning, siger administrerende direktør i Jysk Fynske Medier Jesper Rosener torsdag til TV SYD.

Jysk Fynske Medier dækker hele Region Syddanmark samt området op til Brande og Skanderborg. Til Jysk Fynske Medier hører blandt andet Jydske Vestkysten, Vejle Amts Folkeblad, Horsens Folkeblad, Fredericia Dagblad og Fyens Stiftstidende samt flere radiostationer og lokalaviser. Midtjyske medier dækker hele Midtjylland og tæller blandt andet Lemvig Folkeblad, Dagbladet Holstebro-Struer og Århus Stiftstidende.

Det nye Jysk Fynske Medier kommer dermed til at dække det meste af Jylland.

Administrerende direktør i Jysk Fynske Medier Jesper Rosener fortæller torsdag til TV SYD, at forhandlingerne har stået på i nogle måneder, og er kommet i stand efter en længere dialog med den belgiske mediegigant De Persgroep, der ejer Berlingske.

- Jeg kan ikke røbe prisen, men vi forventer, at det bliver en god forretning, ellers havde vi ikke købt, siger Jesper Rosener til TV SYD. Han ved endnu ikke, om der bliver tale om ændringer på hverken nye eller eksisterende medier i Jysk Fynske Medier.

Administrerende direktør i Jysk Fynske Medier Jesper Rosener vil heller ikke røbe præcis, hvornår handlen blev indgået, blot at det er "meget kort tid siden.