Smag på Varde Å

Søndag blev Varde Å Dag afholdt, hvor der var lokale oplevelser, historier og produkter i højsædet.

Øl, lam og honning. Der var noget for enhver smag, da der søndag var Varde Å Dag, der tog udgangspunkt i stederne Hodde, Varde, Janderup Ladeplads og Ho Bugt.

Det er fjerde gang, at Varde Å Dag blev afholdt, og der var både aktiviteter og oplevelser. På Ladepladsen i Janderup var der for eksempel dyreskuestemning med flere racer af får, snobrødsbagning og mulighed for at klappe lam.

- Der er stor interesse for at komme ud og smage de her fødevarer. Selvfølgelig er folk altid glade for at komme ud og få en lækker smagsprøve, men så at få hele historien med omkring landmanden der bor her i kommunen, han har gået og dyrket det selv, det synes folk er rigtig interessant, siger Kirstine Faber Lauritsen, der er arrangør af Varde Å Dag.

Hør Louise Faber Lauritsen fortælle, hvor stor interessen for dagen har været.