Koldinghallerne skifter navn

Spillerne i håndboldklubben KIF Kolding København skal vænne sig til, at hjemmebanen nu får nyt navn. Det plejede at hedde TREFOR Arena - nu hedder det Sydbank Arena.

Koldinghallerne tager navneforandring. Før hed de TREFOR arena, men fra torsdag hedder hallerne officielt Sydbank Arena.

Sydbank har overtaget navnesponsoratet fra TREFOR, og det passer KIF Kolding Københavns direktør, Jens Boesen fint. - Det er jo en sponsor, der har rødder i vores region, og som bakker op om lokale initiativer, siger han torsdag til TV SYD.

Hvis man sidder derude og spekulerer over, hvad det mon vil koste at få en hal opkaldt efter sig, så er det dog ikke Jens Boesen man skal spørge.

- Jeg kan ikke oplyse, hvad sponsoratet har kostet, siger han torsdag til TV SYD.

Hvis man vil have sit navn på Koldinghallerne i fremtiden, så må man nok regne med at skulle have den store tegnebog frem. Hallerne er nemlig ved at blive ombygget, så de er klar til at lægge gulv til VM i damehåndbold, der starter i hallerne i december.

Hør hvad områdedirektør i Sydbank, Dennis Vibjerg siger om bankens sponsorat af Koldinghallerne og KIF Kolding København. Varighed 0'31