Ida Damborg vil forhandle med Falck

Regionsrådsmedlemmet Ida Damborg fra SF har ualmindeligt svært ved at se, at Bios skal køre ambulancer tirsdag. Falck bliver nævnt som mulig afløser.

- Jeg mener, der er en god mulighed for at gå ud og lave en forhandling med de entreprenører, der er på området. Det handler jo primært om Falck. Dem er man nødt til at gå ud og tale med, hvis det viser sig, at Bios ikke kan leve op til vagtplanen. Og med de informationer jeg har, har jeg ualmindeligt stor tvivl på, at det er Bios' ambulancer, der kører på tirsdag.

Så kontant melder SFs regionsrådsmedlem Ida Damborg ud torsdag aften, ovenpå at Region Syddanmark tidligere torsdag hasteindkaldte til pressemøde om Bios. Og hun mener, at Falck kan blive en mulig afløser, hvis Bios ikke kan levere.

- Det må komme an på en forhandling, men vi må gå hen til dem, der har ambulancer og folk og spørge, hvad det vil koste. Og så må vi jo forhandle og se, om vi kan finde en løsning. For der skal selvfølgelig køre ambulancer for folk på tirsdag, siger Ida Damborg og understreger, at hun ikke har meget tiltro til Bios.

- Jeg har meget svært ved at have tillid til en leverandør af ydelser, der taler med to tunger, som direktør Morten Hansen (red. Bios) har gjort det over for regionsrådet i det sidste halve år.

Og Ida Damborg er ikke i tvivl om, hvem der bliver taberen.

- Taberen i den her sag bliver alle de mange penge, som vi skal ud at spare i Region Syddanmark. Der skal laves en tilbundsgående undersøgelse. Det kommer til at koste nogle penge, men det skal laves, slutter hun.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.