Endnu et spillerkøb i Esbjerg

Transfervinduet er på vej ned, men Esbjerg fB når lige at effektuere endnu et spillerkøb. Klubben har indgået en fire-årig aftale med den islandske midtbanekæmpe, Victor Pálsson.

Dermed har Esbjerg købt to spillere, inden fristen for transfers slutter. Tidligere i dag blev det offentliggjort, at Bjørn Paulsen skifter fra Sønderjyske til EfB.

24-årige Victor Pálsson er købt fra fra Helsingborg IF, hvor han har spillet 40 kampe i Allsvenskan - primært i midterforsvaret.

- Det har været en meget vanskelig beslutning at skifte til Esbjerg, for jeg har haft det rigtig godt i Helsingborg. Klubben har vist stor interesse for mig, og et skifte bliver nemmere af, at jeg kan tale sproget og ved, hvordan det hele foregår i Danmark, siger han i en pressemeddelelse fra klubben.

- Samtidig spiller det ind, at det er svært at komme på det islandske landshold som midterforsvarer. Nu kommer jeg til en klub, hvor jeg vender tilbage til midtbanen og får mulighed for at vise mig frem med gode præstationer, så jeg forhåbentlig kan komme i betragtning til landsholdet, siger Victor Pálsson.

Victor Pálsson spillede i to år som ungdomsspiller i AGF.

For Esbjerg har det været vigtigt at finde to nøglespillere:

- Victor Pálsson er ligesom Bjørn Paulsen en alsidig spiller, men vi ser ham primært som midtbanespiller. Han har et stort vinderinstinkt, han har fysik og duelstyrke, og så er han en god fodboldspiller med fine afslutningskvaliteter med højrebenet, siger Niels Erik Søndergaard, sportschef i EfB.