Også sønderjysk indkøb før transfervinduet lukker

Også Sønderjyske har nået at handle, før transfervinduet lukker til midnat. Klubben har købt Marc Dal Hende fra FC Vestsjælland.

Den 24-årige kant- og offensivspiller har underskrevet en kontrakt til sommeren 2017. Sportschef Hans Jørgen Haysen ser frem til at få ham i aktion:

- Marc Dal Hende er en rigtig spændende spiller, som hører hjemme i Superligaen. Da vi fik muligheden for at få ham tilknyttet, var det én af prioriteringerne her på transfervinduets sidste dag, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Marc Dal Hende havde andre tilbud på hånden; men valgte klubben i Haderslev.

- Jeg er ikke i tvivl om, at Sønderjyske er den rigtige klub i forhold til min videre udvikling. Her er et super spændende setup, og med ny træner og flere nye spillere i truppen har Sønderjyske fået en meget flot sæsonstart, mener Marc Dal Hende

- Jeg kan tilføre noget fart og styrke i én mod én - duellerne, og i assistspillet frem mod målet. Jeg bliver en del af en meget velfungerende trup, og er også klar over, at jeg skal arbejde hårdt for at gøre mig gældende i startformationen, understreger Marc Dal Hende.

 

Fakta Marc Dal Hende

Alder: 24 år (06.11. 1990)

Højde: 179 cm.

Vægt: 75 kg.

Position: Kant/Offensiv midtbane

Trøjenr.: 7

Kontrakt: 2 år (30.06. 2017)

Tidligere Klubber: FC København, Viborg FF, AB, FC Vestsjælland