46-årig mountainbiker undet død

Den 46-årige familiefar fra Vejen, der siden torsdag aften har været savnet, er nu fundet død ved Kolding.

Politiet har siden torsdag aften eftersøgt en 46-årig mand fra Vejen, der samme aften blev meldt savnet af familien, da han ikke var kommet hjem efter en cykeltur. 

Den eftersøgte er i formiddag fundet død ved Kolding. Familien er underrettet. Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Spor har i løbet af formiddagen ledt eftersøgningsholdet til Fovslet Skov og Vonsild Skov sydvest for Kolding. Men det er altså i Vonsild Skov, der ligger ved Sjølundvej syd for Vonsild, han er blevet fundet død. Han er nu fløjet væk fra stedet i helikopter. 

Årsagen til hans død er stadig ukendt. Ifølge politiet er der ingenting, der tyder på, at der er sket noget kriminelt. Heller intet tyder på selvmord.

Det har været en omfattende eftersøgning, hvor hundepatruljer fra både Jylland og Fyn har deltaget.  Politiet har også fået assistance af en helikopter fra Forsvaret.

Syd- og Sønderjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.