Vi anvender cookies!

tvsyd.dk anvender cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan forbedre brugeroplevelsen. Læs mere

Arriva vil finde en løsning på de mange voldsepisoder i busserne, så både chauffører og passagerer kan føle sig trygge.
CHIKANE MOD CHAUFFØR

Voldsom chikane af en buschauffør i Kolding førte fredag aften til et færdselsulykke.

Beskyldninger om homoseksualitet og pædofili fik fredag aften en buschauffør i Kolding til at blive så befippet, at han ved et uheld kørte ind i en personbil i et højresving. Hverken buschaufføren eller vidner til episoden, der var passagerer i bussen, tør stå frem af frygt for repressalier.

Bussen skulle samle en flok unge drenge af anden etnisk herkomst end dansk op ved et stoppested nær Kolding Storcenter, da de 8-10 drenge nægtede at fremvise deres buskort. Chaufføren ville derfor ikke tage drengene med, og situationen udviklede sig fra skænderi og næsten til håndgemæng, fortæller vidner ved episoden.

Chaufføren indvilligede til sidst i at køre med drengene, der efterfølgende takkede ved at synge smædesange og råbe hånende fornærmelser efter chaufføren under kørslen.

Chaufføren havde svært ved at abstrahere fra de mange tilråb, og kørte derfor ind i en personbil, da bussen skulle foretage et sving. Ingen i personbilen eller bussen kom til skade under ulykken.


Arriva griber ind

Denne episode er ikke enestående, men blot en i rækken, og det får nu busselskabet Arriva til at tage affære. Flere og flere buschauffører oplever voldelig adfærd, trusler om vold og ubehagelige sammenstød med passagerer.

Der er allerede installeret videokameraer i busserne, men det har åbenbart ikke været nok til at afskrække ballademagere fra busserne. Firmaet vil nu drøfte, hvilke tiltag der kan afhjælpe fremtidige voldsepisoder.

Ingen af de vidner, der var passagerer i bussen eller den pågældende chauffør tør stå frem og fortælle historien til TV SYD. De frygter alle at blive genkendt af de drenge, der var årsag til ulykken i fredags. Vi taler i aften med driftsleder fra Arriva i Kolding, Tommy Christensen. Hør hans kommentar i TV SYD.Flere nyheder fra Kolding

Det er ikke hunden, der laver fejl. Det er ejeren


Her er den så, den berømte hestesko


E45 spærret


Vil du sælge dit hus til flygtninge?


Kolding dropper boliggaranti til studerende


Seneste nyt - hele Syd- og Sønderjylland

Børnesager: Stadig problemer i Tønder


Landdistrikterne har en plan: sådan får vi vækst


Ny regionsformand: Vi skal blande os uden om vederlagssag


Varde og Sønderborg Kommune nomineret til kulturpris


Børn bruger ferien på naturvidenskab


Hent gratis app til Iphone og AndroidNYHEDER - LOKALT
Sønderborg
Sydslesvig
Tønder
Varde
Fanø
Horsens
Vejen
Kolding
Haderslev
Fredericia
Vejle
Billund
Hedensted
Aabenraa
Esbjerg

Politisk debat i Kolding

Seneste tv-udsendelser

Tidligere udsendelser


footer
tvsyd@tvsyd.dk