500 billige festivalbilletter solgt på under en time

Allerede nu er der stor interesse for næste års Tønder Festival. De billigste partoutbilletter blev solgt med rekordfart.

Tirsdag klokken 12.00 blev der sat 500 partoutbilletter til Tønder Festival 2017 til salg. De hurtigste og mest ivrige fans af festivalen kunne købe billetterne til 1.290 kroner mod de normale 1.490 kroner.

Tilsyneladende lokker navne som danske Savage Rose og Kentaur, amerikanske Loudon Wainwright III, Grant-Lee Phillips og Sara Watkins samt skotsk-irske Ìmar. Eller også er de største entusiaster hurtigt ude.

quote

Vi er meget glade og helt vildt positivt overraskede. 500 gæster er allerede nu helt sikre på, at de vil deltage på næste års festival.

Kirstine Uhrbrand, Adm. direktør, Tønder Festival

For de første 500 billigbilletter blev revet væk på under en time.

- Vi er meget glade og helt vildt positivt overraskede. 500 gæster er allerede nu helt sikre på, at de vil deltage på næste års festival. Det er en dejlig situation at stå i ovenpå en god festival, siger Tønder Festivals administrerende direktør, Kirstine Uhrbrand, til TV SYD.

Sidste år forsøgte festivalen også med rabat til de hurtigste.

Sådan så det ud på Tønder Festival 2016. De første 500 partoutbilletter er allerede revet væk til 2017.

- Det gik også godt, men slet ikke så hurtigt som i år. Efter et kvarter var mere end halvdelen af de 500 billigste partoutbilletter til 2017 solgt, uddyber Kirstine Uhrbrand.

De næste 2.000 billetter sælges til 1.390 kroner, og herefter stiger prisen til normalprisen for alle dagene. 1.490 kroner.