Bidsk hund bed mand i hånden

Hunden var uregerlig og blev bedøvet og spærret inde på et internat. Hundens kvindelige ejer var lige så uregerlig og blev lagt i håndjern.

Kommunalarbejder Anders Andersen gik på gaden, da han uden varsel blev angrebet af en hund. Den stod bundet uden for et værtshus, så Anders Andersen nåede at trække sig tilbage, før han fik alvorlige bid. Han fik en rift og måtte på skadestuen for at få en indsprøjtning mod stivkrampe, hvilket er  almindeligt efter et hundebid.

Skal race-bestemmes

Før politiet kom, forlod hundens ejer værtshuset og gik sin vej. Hun blev senere set med sin hund et andet sted i byen, hvor politiet standsede hende.

Her blev hunden så voldsom, at den måtte have en rem om snuden og bindes til et rækværk. Kvinden var ophidset, og det endte med, at hun blev lagt i håndjern og taget med på stationen.

Hunden blev bedøvet af en dyrlæge og kørt til et dyre-internat på Randbøl Hede. Hunden ligner en af de såkaldte kamp-hunde og skal race-bestemmes i dag. Hvis den tilhører en af de racer, der nu er forbudt, bliver den formentlig aflivet. 

Den kvindelige ejer siger, der er tale om en blanding af en rottweiler og en bokser.

Den nye lov kræver, at ejeren skal bevise, om hunden er lovlig eller ej. Ejeren skal altså også bære omkostningerne ved en gen-analyse eller andre prøver.