69-årig mand dømt igen - lurede med spejl på dametoilettet

Pensionist bruger spejle til at lure på damer, mens de sidder på toilettet. Denne gang slap han ikke væk.

Under Esbjerg Festuge i august fik en kvinde noget af en ubehagelig overraskelse, mens hun var på toilettet. Nede ved toiletbåsens skillevæg – der, hvor man rækker toiletpapiret under, hvis naboen er løbet tør – ser hun et lille spejl.

I båsen ved siden af sidder en 69-årig mand, der allerede i foråret blev dømt for at lure på en besørgende kvinde i Brørup.

quote

Det er en grov krænkelse,  og det bærer præg af at være udspekuleret og planlagt. Det bør straffes hårdere.

Kasper Nygaard Jensen, anklager

Nu sad han så på lur igen på Esbjerg-restauranten Sydvestens dametoilet. Kvinden, der blev udsat for lureriet, opdagede spejlet og råbte op for at gøre opmærksom på den 69-åriges upassende tilstedeværelse. Han fløj ud af båsen og flygtede væk. En kvinde fra toiletkøen satte i løb efter ham. Hun fik hjælp af restaurantens personale, der fangede den 69-årige lurer.

Onsdag i sidste uge kom sagen for Retten i Esbjerg, hvor han blev dømt  ifølge  straffelovens  § 232,  jf § 21 - for  forsøg på blufærdighedskrænkelse  for anden gang.

- Det er en grov krænkelse,  og det bærer præg af at være udspekuleret og planlagt. Det bør straffes hårdere, siger anklager Kasper Nygaard Jensen til TV SYD.

Retten har lagt vægt på, at den 69-årige  tidligere er dømt i en tilsvarende sag. Derfor fik han denne gang en dom på 14 dages betinget fængsel. Ved den sidste dom fik han en bøde på seks dagbøder á 500 kr.

Den dømte benægter at have været på dametoilettet.