Vi anvender cookies!

tvsyd.dk anvender cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan forbedre brugeroplevelsen. Læs mere

De sidste dele lukker på Brædstrup Sygehus - og bygningerne skal sælges.
SPAREPLAN LUKKER SYGEHUS I BRÆDSTRUP

Sygehuset i Brædstrup lukker definitivt i forbindelse med besparelserne på en halv milliard i Region Midtjylland, og bygningerne sættes til salg.

Livsstilscentret, som blev opfundet på Brædstrup Sygehus, og friklinikken flyttes til Silkeborg. Tidlgiere er det vedtaget, at fertilitetsklinikken, som også i mange år har været synonyumt med Brædstrup, flyttes til Horsens.


Sidste senge flyttes til Horsens

Spareplanen betyder også, at de sidste medicinske senge i Brædstrup, flyttes til Horsens.

Bygningerne rummer også et hjerneskade-center, hvor hjerneskadede patienter modtager den første genoptræning. Dette center flyttes også til Silkeborg.

Allerede forrige år vedtog Region Midtjylland, at sygehusbygningerne i Brædstrup skal rømmes og sælges. Med den nye spareplan kommer det til at ske hurtigere.


Truet mange gange

Sygehuset i Brædstrup har været truet i mange omgange. Sygehuset har overlevet spareplaner helt tilbage i det nedlagte Vejle Amts.

Først blev Livsstilscentret oprettet med stor succes i Brædstrup. Senere blev flere afdelinger indrettet til en mellemting mellem et offentligt sygehus og et privathospital.


Specialister i åreknuder

I Vestdanske Friklinikker, som også omfatter Give Sygehus, har en stribe læger fra hele landet arbejdet på deres fridage. Bl.a. har friklinikken i Brædstrup været førende inden for operation af åreknuder.Seneste nyt - hele Syd- og Sønderjylland

Regionen beholder BIOS


Thyge Nielsen afreagerede på mirabelle-træer


Esbjerg forsinket af trafikuheld, men fik 0-0


SF: Uansvarlig løsning, der kan koste liv


BIOS-direktør: Gælder borgernes tryghed


NYHEDER - LOKALT
Sønderborg
Sydslesvig
Tønder
Varde
Fanø
Horsens
Vejen
Kolding
Haderslev
Fredericia
Vejle
Billund
Hedensted
Aabenraa
Esbjerg

Seneste tv-udsendelser

Tidligere udsendelser


footer
tvsyd@tvsyd.dk