Vi anvender cookies!

tvsyd.dk anvender cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan forbedre brugeroplevelsen. Læs mere

Falck skal fremover varetage opgaver med bl.a. kørsel med hjælpemidler, rengøring, vedligehold og lagerstyring i Horsens Kommune. (Colourbox)
FALCK SKAL STÅ FOR HJÆLPEMIDDELDEPOT

Horsens Kommune har lavet kontrakt med Falck Hjælpemidler om kørsel og vedligehold.

Fremover bliver det Falck Hjælpemidler, der kører hjælpemidler ud til borgere/institutioner i Horsens Kommune. Kommunen har nemlig skrevet kontrakt med Falck Hjælpemidler om driften af hjælpemiddeldepotet.

Opgaven, der omfatter kørsel med hjælpemidler, rengøring, vedligehold og lagerstyring, har været i udbud, og Falck Hjælpemidler vandt på bedste pris, samarbejde og service.


Glæder sig til samarbejde

- Hjælpemiddeldepotets fire medarbejdere overgår til Falck, og overdragelsen kommer til at ske så smidigt som muligt for både de berørte medarbejdere og brugerne af hjælpemiddeldepotet. Vi ansætter desuden en koordinator, der skal fungere som bindeled mellem kommunen og Falck, fortæller Inger Buhl Foged, leder af Myndighedsafdelingen i Horsens Kommune.

I Falck Hjælpemidler ser direktør Brian Jørgensen frem til samarbejdet med kommunen, borgerne og ikke mindst de nye medarbejdere.

- Vi har med lignende aftaler flere steder i landet vist, at vi kan være konkurrencedygtige uden, at det går ud over servicen til ældre og handicappede, og vi glæder os til at vise det i Horsens. Som et led i den proces vil vi gøre alt for, at vores nye medarbejdere føler sig hurtigt hjemme i Falck, så de kan fortsætte deres gode indsats, siger Brian Jørgensen.Flere nyheder fra Horsens

Cykelhold fra Horsens nyt dansk storhold


Islænding klar til at gå i mål-udbrud


Mand fandt sin stjålne bil


Årstidens råvarer skal findes på en app


Vi er der direkte! - Fra Horsens Middelalderfestival


Seneste nyt - hele Syd- og Sønderjylland

Benny Engelbrecht ny skatteminister


Flere sydjyder i spil som ny minister


Herrnhuter og honningkager skal gøre Christiansfeld til Verdensnaturarv


1-0 til Esbjerg over væggelusene


Se Video: Betaler kassen for at komme af med vandet


NYHEDER - LOKALT
Sønderborg
Sydslesvig
Tønder
Varde
Fanø
Horsens
Vejen
Kolding
Haderslev
Fredericia
Vejle
Billund
Hedensted
Aabenraa
Esbjerg

Politisk debat i Horsens

Seneste tv-udsendelser

Tidligere udsendelser


footer
tvsyd@tvsyd.dk