Seks klovne lyste ind af vinduet og skræmte sovende børn

Ikke færre end otte klovne har natten til torsdag været på spil to forskellige steder i Augustenborg og skræmte både trafikanter og beboerne i en villa.

Kort efter kl. 0,30 kontaktede en beboer i et hus på Hybenhegnet i Augustenborg politiet og anmeldte at hele seks klovne rendte rundt ude foran hans hus. De var alle i ført klovnemasker og lyste ind i huset med lygter. En af klovnene medbragte en stor stang - og en anden en økse.

- Anmelderen fortalte, at hans børn, der lå og sov, blev vækket ved tumulten - og de var skræmte, siger vagtchef Søren Strægaard, Syd- og Sønderjyllands Politi, torsdag morgen til TV SYD.

Ifølge vagtchefen er der intet, der tyder på, at de seks klovne kendte husets beboere.

Et halv time tidligere - nogle få minutter efter midnat - anmeldte en bilist, at der var to klovne på spil på Omfartsvejen ved afkørslen til Augustenborg. De var i mørkt tøj og klovnemasker, da de pludselig sprang frem fra mørket.

Om de to klovne-episoder har noget med hinanden at gøre er uvist, siger vagtchef Søren Strægaard. Politiet var hurtigt fremme ved begge anmeldelserne om klovne - men da var klovnene som sunket i jorden.

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.