Anders har fået styr på matematikken

Sammen med 24 andre drenge fra Varde Kommune har Anders Thisted Knudsen været på 14 dages camp for at blive skrappere til at læse, stave og regne

14 dages UngeCamp er nået til vejs ende for 14-årige Anders Thisted Knudsen.

- Det har været mega fedt, og bedre end jeg forventede. Jeg er blevet bedre i matematik, som jeg gerne ville. Men vi har også fået nogle strategier til, hvordan vi vedligeholder det, siger Anders Thisted Knudsen til TV SYD.

Sammen med 24 jævnaldrende drenge har Anders Thisted Knudsen helt frivilligt knoklet på ’campen’ for at blive bedre til at læse, stave og regne.

- Campen har forandret mig. Det har været en rigtig god camp, hvor vi både har lært det faglige, men også har ændret os som mennesker, siger han.

På campen har der været program fra tidlig morgen til sen aften. I alt har drengene fået cirka otte timers undervisning dagligt. 

- Vi har selvfølgelig lagt vægt på, at de skal flytte sig fagligt. Energi til at lære det, man har evne og potentiale til, siger Anne Mette Hede Jensen, der er leder på UngCampen, til TV SYD.

Og det ser ud til at have virket. Ved afslutningen fredag eftermiddag blev resultatet for campen afsløret. Samlet set har drengene forbedret sig med 3,4 lærignsår.

- Jeg er tilfreds med den indsats, jeg har gjort på campen. Jeg synes, jeg har gjort det godt, siger Anders Thisted Knudsen.

Det var netop matematikken, der var Anders Thisted Knudsens svage side inden campen, men det ser ud til at være fortid.  

quote

Jeg tror, at matematiktimerne kommer til at gå meget bedre.

Anders Thisted Knudsen, skoleelev og deltager på UngeCampen

- Jeg tror, at matematiktimerne kommer til at gå meget bedre. Jeg glæder mig til at fortælle det til min matematiklærer og vise ham resultatet, siger han.

Det er dog ikke kun det faglige, der fået fokus på UngeCampen. Også drengenes mentalitet og indstilling har ændret sig.

- Det er den der indstilling til, hvordan man vil tage tingene. I stedet for at gå ind til tingene med en dårlig motivation, så skal man sige ’det her kan vi godt’, siger Anders Thisted Knudsen.