Arrangement samlede 30.000 kroner ind til syge børn

Ved et velgørenhedsarrangement blev der lørdag samlet et flot beløb ind til børn med diabetes.

Lørdag aften holdt Diabetesforeningen indsamlingsarrangement på Gram Slot. Først fik de omkring 400 gæster serveret en middag komponeret af stjernekokken Christian Bind, mens Katja Stock, der har deltaget i TV-programmet 'Den Store Bagedyst', stod for desserten. Efterfølgende var der koncert med Hardinger Band, der består af tidligere Shu-Bi-Dua medlemmer, som lørdag startede deres Danmarksturné.

I alt blev der indsamlet 30.000 kroner. Penge som går til børn med diabetes i Region Syd.

-  Alle har arbejdet gratis for arrangementet eller leveret deres ydelser til kostpris. Derved er det lykkedes at lave både en rigtig god aften for en masse mennesker og samle penge ind til det at hjælpe de 400 familier med diabetes her i regionen . Det vil jeg gerne sige alle deltagere en varm tak for, siger Hans Cronbach,  der er  formand Børnefamiliegruppen i Diabetesforeningens afdeling i Region Syddanmark.

Diabetesforeningen ligger langt nede på listen over patientforeninger, som danskerne støtter. Foreningen har det, man kalder en sympatigrad i befolkningen på 5 %. Det vil i grove træk sige, at når der skal fordeles 100 kroner til patientforeninger, så modtager foreningen 5 kroner.