Atter brand i hårdt ramt skole

Petersmindeskolen i Vejle er tirsdag morgen blevet evakueret, da der er brand i bibliotektet. Alle børn og voksne er ude af skolen i god behold.

Petersmindeskolen i Vejle er tirsdag morgen blevet evakueret, da der opstod brand i skolens bibliotek. Branden blev anmeldt kort før klokken 8.

Børn og voksne kom hurtigt ud af skolen i god behold og blev samlet på skolens boldbane. 

Politiet oplyste klokken 9 tirsdag, at branden var slukket. Skolens bibliotek er stækt beskadiget af røg og varme. Brandvæsenet måtte lave hul i taget over biblioteket for at kunne kom til at slukke ilden.

I februar udbrændte Petersmindehallen, der husede flere af skolens faglokaler ved en meget voldsom brand. Denne brand opstod natten til mandag den 13. februar i begyndelsen af skolernes vinterferie, mens tirsdagens brand kommer netop som skolernes påskeferie er overstået. 

Også tilbage i 2013 hærgede en brand skolen på Uhrhøj i Vejle. Dengang var det skolens teatersal, der blev raseret af flammerne. Branden dengang fandt sted, få dage inden at skolen skulle afholde dimissionsfest for skolens afgangselever. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.