Holder nu informations-møder for nye reddere

Den Syddanske Ambulancetjeneste har fået så mange henvendelser fra reddere udefra om job, at der nu holdes en række info-møder. De første finder sted onsdag i Odense og Esbjerg.

Ledelsen i den nye regionale ambulancetjeneste i Syddanmark har fået så mange spørgsmål om bl.a. ledige stillinger, at selskabet har besluttet at invitere til flere åbne og uformelle informationsmøder.

De to første informationsmøder finder sted i dag på først station Odense, Kildemosevej 15, Odense mellem kl. 8 og 10, og derefter på station Esbjerg, Falkevej 14, Esbjerg, mellem kl. 12 og 14.

Tirsdag holdes der et lignende møde i Aabenraa.

Her vil man få mulighed for at møde ledelsen og høre nærmere om bl.a. ledige stillinger. Den nye syddanskes ambulancetjenestes direktør Mads Haugaard vil også fortælle mere om visionerne for den nye regionale ambulancetjeneste, og der vil være mulighed for at se  stationer, udstyr og køretøjer.

Møderne skal være med til at tiltrække reddere til ambulancetjenesten.

Hvis samtlige reddere fra den konkursramte Bios følger med over i det nye selskab under i Region Syddanmark, så mangler der nemlig stadig op mod hundrede reddere for at få vagtplanen til at gå op.