Bjørn Paulsen skifter fra Esbjerg til svenske Hammarby

Esbjerg fB har solgt Bjørn Paulsen til den svenske klub, Hammarby i Stockholm, hvor Jakob Michelsen er cheftræner. Den tidligere Sønderjyske-spiller har indgået en treårig aftale .

Den 25-årige Bjørn Paulsen kom til Esbjerg fB fra Sønderjyske på den sidste dag af transfervinduet i sommeren 2015 og har siden spillet 49 kampe og scoret fem mål. Han forenes i Stockholm-klubben med cheftræner Jakob Michelsen, som han nåede at stifte bekendtskab med, inden han forlod Sønderjyske.

 Emmanuel Okwi spillede fire kampe i superligaen for Sønderjyske
 Emmanuel Okwi spillede fire kampe i superligaen for Sønderjyske

- Hammarby ønskede at tilknytte Bjørn Paulsen, spilleren ønskede selv at skifte, og de økonomiske betingelser er passende. Vi takker Bjørn Paulsen for den indsats, han har ydet for Esbjerg, siger sportsdirektør Ted van Leeuwen til Esbjerg fBs hjemmeside

Sønderjyske har også sagt farvel til en spiller, da Sønderjyske og angriberen  Emmanuel Okwi valgt at ophæve samarbejdet -  ​efter gensidig aftale - som det hedder i en pressemeddelelse fra klubben.

Okwi spillede fire kampe i superligaen for Sønderjyske, og så blev det også til to kampe i DBU Pokalen, hvor han scorede to mål.

Tirsdag formiddag offentliggjorde Sønderjyske et indkøb af den 24-årige angriber Marko Mitrovic, som klubben har hentet hos kollegerne i Randers FC.
Marko Mitrovic startede fodboldkarrieren i Malmø FF, og er af serbisk oprindelse, og har også været igennem Chelsea FCs fodboldakademi. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.