Borgmester i charme-offensiv: Vil lokke pendlere til at bo i Fredericia

Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard (S) vil gerne lokke nogle af kommunens mange pendlere at bosætte sig i byen - derfor delte han onsdag morgen rundstykker ud til pendlerne på Fredericia Banegård.

11.800 personer krydser hver dag kommunegrænsen for at komme på arbejde i Fredericia. Byens borgmester Jacob Bjerregaard vil gerne lokke blot nogle få  nogle af kommunens mange pendlere at bosætte sig i byen.

- Vi er glade for, at så mange tager turen til Fredericia hver dag. Det gør en kæmpe forskel for byen og erhvervslivet. Uddelingen af rundstykker i dag er en god mulighed for at møde vores pendlere og høre, hvad de tænker om Fredericia som arbejdssted og potentialet for at flytte hertil en dag, siger Jacob Bjerregaard til TV SYD.

Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard vil gerne lokke blot nogle få  nogle af kommunens mange pendlere at bosætte sig i byen.

Ud over rundstykkkerne inviterer borgmesteren også pendlerne til at se Fredericia på en guidet byvandring lørdag den 19. november.

quote

- Vi er glade for, at så mange tager turen til Fredericia hver dag. 

Jacob Bjerregaard, borgmester (S)

I denne uge sender Business Fredericia desuden en spørgeskemaundersøgelse ud til pendlere, der arbejder for medlemmer af Business Fredericia. Undersøgelsen er en del af Fredericia Kommunes arbejde med bosætning og skal bl.a. give svar på  hvor mange km pendler medarbejderne ind i Fredericia i gennemsnit og hvad der kan være interessant for at binde pendlerne tættere til Fredericia som arbejdssted og potentiel bosætningskommune.

Undersøgelsens resultater sammenfattes i en rapport, som bliver tilgængelig for alle medvirkende virksomheder. Data forbliver anonyme.