Catharina: Jeg blev omringet og befamlet på diskotek

Catharina Kristensen fra Haderslev fortæller, at hun blev omringet af udenlandske mænd på dansegulvet. Nu tør hun næsten ikke at gå i byen mere.

Flere unge kvinder har de seneste dage fortalt om oplevelser, hvor de føler sig forulempet og befamlet af flygtninge og asylansøgere, der færdes i nattelivet.

Det gælder også 30 årige Catharina Kristensen, der er blevet utryg ved at færdes i Haderslev efter en episode, som hun selv oplevede på et diskotek i byen den 5. december sidste år.

Catharina Kristensen fortæller, at hun var ude og more sig til en julefrokost, da en gruppe mænd på et tidspunkt bliver nærgående overfor hende.

-De var blevet smidt ud af diskoteket flere gange, fordi de kom ind og tog billeder og filmede os, men de blev ved med at snige sig ind igen, fortæller Catharina Kristensen til TV SYD.

-På et tidspunkt er der en, der kommer helt hen og begynder at danse tæt op af mig. De andre mænd stiller sig rundt om og så begynder han, at røre ved mig i skridtet og på bagdelen. Jeg får ham skubbet væk, mens jeg råber og er oprevet og det bliver han så også, fortæller Catharine Kristensen.

 

 

Oplevelsen har betydet, at hun nu er meget mere opmærksom, når hun færdes ude og i dag holder Catharina Kristensen sig for det meste væk fra nattelivet.

-Danske mænd, hvis de gør sådan noget, så kan man skælde dem ud og sige hold kæft hvor er du dum, og så lader de en være i fred, men det gør flygtninge ikke. De bliver bare ved, siger Catharina Kristensen.

Catharina Kristensen anmeldte ikke sagen til politiet, men det har hun efterfølgende fortrudt.