Connie Hedegaard bliver en del af Danfoss

Den tidligere EU-klimakommissær og klima- og energiminister Connie Hedegaard er blevet valgt ind i Danfoss koncernens bestyrelse.

En af de seneste års mest fremtrædende politiker indenfor miljøområdet skal fremover også være en del af Danfoss.

Connie Hedegaard blev ved fredagens generalforsamling i Danfoss A/S valgt ind som nyt medlem af bestyrelsen i stedet for Henrik Poulsen.

Bestyrelsesformand Jørgen M. Clausen siger om koncernens nye bestyrelsesmedlem i en pressemeddelelse.

 -Jeg er meget glad for at kunne byde Connie Hedegaard velkommen i bestyrelsen. Connie Hedegaard har i kraft af sin erfaring som både minister og EU-kommissær en helt unik baggrund. Hun har slået sit navn fast i internationale kredse som en yderst kompetent profil inden for klima-, miljø- og energiområdet, og hendes kompetencer passer rigtig godt ind i Danfoss.

Connie Hedegaard ser også frem til arbejdet i bestyrelsen, fordi hun mener, at Danfoss spiller en nøglerolle i verdens opstilling til et mere grønt og bæredygtigt forbrug af energi og ressourcer.

 -Som bestyrelsesmedlem glæder jeg mig til at bidrage til den fortsatte udvikling af Danfoss som en stærk, global virksomhed og være med til at sikre, at det store potentiale udnyttes til fulde.