Dagnæs-hallen skal have nyt gulv for tredje gang efter skybrud

Gulvet i Dagnæshallen i Horsens er for tredje gang siden maj 2015 blevet fuldstændig ødelagt af oversvømmelser efter skybrud.

Gulvet i Dagnæshallen i Horsens er endnu engang blevet ødelagt af vand. Det giver store problemer for den lokale håndboldklub og det er langt fra første gang, det sker.

Det er ikke mere end to måneder siden, at hallen fik lagt et splinternyt gulv til 900.000 kroner. Det var nødvendigt efter, at et skybrud i juni måned forvandlede hallen til et soppebassin. Og nu har Horsens Håndboldklub altså endnu engang måttet forlade hjemmebanen på grund af oversvømmelser efter et nyt skybrud søndag den 2. oktober.

Gulvet blev ødelagt 2. oktober, selv om der var lagt sandsække ved dørene i et forsøg på at holde vandet ude. Og det var vel at mærke et nyt trægulv, som blev lagt efter skybruddet 15. juni i år, hvor halgulvet mindre end et år gammelt. Det blev nemlig lagt efter skybruddet 5. maj sidste år, da vandet fra et skybrud første gang ødelagde trægulvet. 

Gulvet i Dagnæshallen i Horsens er for tredje gang siden maj 2015 blevet fuldstændig ødelagt af oversvømmelser efter skybrud.

Som et forsøg på  er flere af Dagnæshallens døre barrikaderet med sandsække. Nu er der en mere permanent løsning på vej. Horsens kommune har nemlig lovet at bruge 300.000 kroner på at skybrudssikre Dagnæshallen.

Løsningen er at sætte en mur op, så Dagnæshallen ikke i fremtiden vil få problemer med for meget regn.