Daniel Carlsen: Det trækker tråde til Søren Pind

Daniel Carlsen fra Danskernes Parti var i dag til retsmøde om politiets beslaglæggelse af to asylsprays. Han mener, at sagen trækker tråde til Søren Pind (V).

Ifølge Daniel Carlsen, så trækker sagen om asylspray tråde til landets justisminister, Søren Pind (V). Daniel Carlsen var i dag til retsmøde i Retten i Sønderborg, fordi politiet gerne vil forlænge beslaglæggelsen af to asylsprays og en løbeseddel.

- Jeg regner i aller højeste grad med, at jeg bliver frikendt, der er vitterligt ingen sag i det her, siger Daniel Carlsen efter dagens retsmøde til TV SYD, mens han samtidig retter en kritik mod Søren Pind:

- Skulle jeg, mod min forventning, ikke blive frifundet, så er der tale om politisk forfølgelse i aller højeste grad, og jeg er sikker på, at den her sag har tråde helt op til Søren Pind, siger Daniel Carlsen.

Uddeling af asylspray i Haderslev gav stærke reaktioner.
Uddeling af asylspray i Haderslev gav stærke reaktioner.
Foto: Bárður Michaelsen, TV SYD

Sigtet for racisme 

Daniel Carlsen delte i september måned asylsprays ud på gågaden i Haderslev som en happening for Danskernes Parti, og for den happening er han blevet sigtet for racisme og overtrædelse af våbenloven. 

- Vi har delt en hårspray med et klistermærke på ud, det kan da ikke være ulovligt, siger Daniel Carlsen. 

Desuden er næstformand i Danskernes Parti, Morten Berg, og partisekretær, Martin Baden Christensen, også sigtet i sagen.

Om politiet får lov til at forlænge beslaglæggelsen af de to asylsprays, bliver afgjort på fredag.

TV SYD har spurgt justitsminister Søren Pind (V), hvad han siger til Daniel Carlsens beskyldninger, men Søren Pind har ikke ønsket at svare på spørgsmålet.

Hør Daniel Carlsen beskylde Søren Pind for at stå bag sagen.