De leder fortsat efter Michal Piotr Sech

Den 15. januar er sidste gang nogen har set Michal Piotr Sech. Men familien vil ikke opgive håbet om at finde ham. Lørdag mødtes de ved Trelde Næs for endnu en gang at lede.

Lørdag formiddag samlede en gruppe mennesker sig på P-pladsen ved Trelde Næs nær Fredericia for at lede efter den forsvunde Michal Piotr Sech.

Det er familie og venner, som endnu en gang har taget initiativ til en privat eftersøgning af Michal Piotr Sech i håbet om at finde ham.

Den 28-årige mand, som oprindeligt kommer fra Polen, men som boede og arbejdede i Fredericia, blev sidst set klokken  02.30 natten til søndag den 15. januar i år. 

Camilla Nilsson er tovholder på dagens eftersøgning ved Trælde Næs. Hør hvorfor hun har valgt at lede efter dansk-polske Michael Piotr Sech, selvom hun ikke kendte ham. 

Det var på hjørnet af Prinsessegade og Sjællandsgade ved Ryes Plads i Fredericia, hvor han var på vej hjem efter en bytur.

Siden har Michal Piotr Sech været som sunken i jorden.

I dagene efter hans forsvinden ledte politi, hjemmeværn samt familie og venner efter Michal Piotr Sech i og omkring Fredericia. 

Sydøstjyllands Politi oplyser, at hverken hans telefon eller betalingskort er brugt siden han forsvandt natten til den 15. januar i et område i nærheden af byens bådehavn og kanaler.

- Hans telefon og betalingskort har stadigvæk ikke været brugt, siden han forsvandt. Vi har søgt en række steder i Fredericia, og vi har efterhånden ikke flere konkrete steder, hvor vi kan henvise frivillige til at bidrage med eftersøgningen. Vi frygter selvfølgelig det værste, siger leder af efterforskningen, vicepolitikommisær Peter Balsgaard Nielsen, til TV SYD.

Michal Piotr Sech er 185 centimeter høj, slank af bygning, har kort brunt hår og brune øjne. Da han forsvandt bar han en blå kasket, en sort/blå jakke, blå jeans og sneakers.

Hvis du vil hjælpe med at lede efter Michal Piotr Sech, kan du medle dig ind i Facebook-gruppen 'Hvor Er Michal Piotr Sech?'

Ved du noget, så skal politiet kontaktes på 1-1-4.