Designskole, EUC og en særlig have får puljemidler af Trefor

Energikoncernen Trefor har nu besluttet, hvem der skal have del i Trefors værdipulje. Der er blandt andet en stor pose penge til Designskolen i Kolding.

Trefor har nu uddelt besluttet, hvem der skal modtage energikoncernens værdipuljemidler. For tredje år i træk har Trefor uddelt fem mio. kr. til en række innovative projekter i Trekantområdet og Region Syddanmark.

23 projekter, der alle er udvalgt af Trefors Advisory Board, får penge fra værdipuljen, og det enkelte projekt får mellem 20.000 og 615.000 kroner.

- Vi er glade for, at vi med midler fra Trefors værdipulje igen i år kan give nogle af de mange iværksættere og ildsjæle, der findes i vores region, et boost til at nå i mål med deres gode idéer, siger Knud Steen Larsen, der er adm. direktør i Trefor, i en pressemeddelelse.

Iblandt modtagerne af puljemidler i TV SYDs sendeområder er Designskolen i Kolding, EUC Lillebælt i Fredericia, Geografisk Have i Kolding og Sydjyllands Veterantog. Du kan se alle projekterne, som har modtaget støtte, her:

Læs mere om Trefors værdipuljemidler på Trefors hjemmeside.

Trefors værdipulje:

  • TREFOR Værdipulje blev oprettet i foråret 2013 med det formål at støtte udviklingsprojekter, uddannelse, forskning, kultur, iværksætteri og grøn erhvervsvækst i Trekantområdet og Region Syddanmark.
  • Modtagere af midler fra TREFOR Værdipulje 2015:
    Hjerteforeningen Middelfart, Folkekøkkenet i Kolding, Vejle Yacht Service, Outdoor Skærbæk, Timesquare, Vesterdal Efterskole, CLEAN, EUC Lillebælt, Geografisk Have, CrossRoads Web Doc Festival i Vejle, App Academy, Sydjyllands Veterantog SJVT, Trekantområdet Danmark, Spotlight - Kultur og Udvikling Vejle Kommune, Fonden for Entreprenørskab – Syddanmark, Kirstinebjergskolen Fredericia, Mette-Marie Wendelboe Nielsen SDU, Institut for teknologi og innovation SDU, MRN Robostacker, Nyremedicinsk afdeling OUH, Designskolen Kolding