Dom til endnu en Bandidos-præsident

I dag faldt der dom over den 3. Bandidos præsident fra Kolding. Retten i dømte en 45 årige eks-præsident fængsel i 1 år og 6 måneder. Han modtog dommen.

Sagen omhandler bl.a. ca. 470 gr. amfetamin, som den dømte havde nedgravet i en skov indtil det skulle videreoverdrages.

Politiet opdagede depotet og kunne så bare vente på, at den nu dømte gerningsmand dukkede op med skovlen. Det gjorde han sammen med en medgerningsmand den 28. august 2015, og de har været varetægtsfængslet lige siden. Medgerningsmanden er også Bandidos medlem og skal i retten senere på året.

I går torsdag blev en 43 årig forgænger som Bandidospræsident i Kolding idømt fængsel i 7 år for narkotikahandel. Han blev bl.a. dømt for at være hovedgerningsmand bag modtagelse med henblik på videreoverdragelse af i alt ca. 5 kg amfetamin. Denne dømtes afløser på posten som Bandidospræsident har også måttet forlade posten, da også han er idømt 1 år og 6 måneders fængsel for besiddelse af 500 g amfetamin til videresalg.

Fredag fik så den 3. præsident for Bandidos i Kolding sin dom.

-Det er Sydøstjyllands Politis opfattelse, at det er Task Force Vest efterforskningen og de domme den har ført til, der er en medvirkende årsag til, at der ikke længere er en Bandidos rockerklub i Kolding, fortæller sagens anklager Gitte Dyhr Thomsen. -Det er vi selvfølgelig meget tilfredse med, tilføjer hun.

Task Force Vest er en særlig enhed, der efterforsker rocker - og bandekriminalitet, organiseret indbrudskriminalitet, hælerier og hjemmerøverier.

Task Forcen er sammensat af medarbejdere fra Fyns politi og de jyske politikredse og decentralt organiseret med sektioner i hver af de nævnte politikredse. Task Force Vest har hovedsæde i Horsens og ledes operativt af politiinspektør Brian Olsen, Sydøstjyllands Politi.