Efter møde med tillidsfolk: Tror driften overgår til regionen

Onsdag aften mødtes Region Syddanmark med ledere og tillidsrepræsentanter i Bios omkring den fremtidige drift af ambulancerne.

Efter et møde onsdag aften mellem Region Syddanmark og Bios’ ledere og tillidsrepræsentanter forsikrer regionsrådsformand at ambulancerne stadig kommer når man skal bruge dem og tror at driften af ambulancerne i fremtiden vil ligge hos regionen.

- Det har jeg god grund til at tro at den vil. Vi er allerede kommet langt i snakken med kuratorerne og med det hollandske leasingselskab der har ambulancerne, siger Stephanie Lose (V) til TV SYD efter mødet i Kolding.

Samtidig har regionen indgået en aftale med kuratorerne om at kuratorerne fortsætter driften af ambulancerne indtil videre og at driften sker på regionens regning.

Efter mødet med tillidsrepræsentanterne og lederne i Bios, skal regionens ledelse de næste dage på tur rundt til Bios-stationerne.

- Vi tager rundt for at holde møder med medarbejderne og svarer på de mange spørgsmål, som jeg er sikker på at de har og give dem nogle praktiske informationer, og så skal vi til at opbygge den fremtidige ambulancetjeneste, siger Stephanie Lose.