Esbjerg fB fyrer cheftræner Jonas Dal

Superligaklubben Esbjerg fB stopper samarbejdet med klubbens cheftræner Jonas Dal. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse, der netop er blevet udsendt.

Ifølge pressemeddelelsen fra Esbjerg fB, så er samarbejdet stoppet efter gensidig overenskomst mellem parterne.

- Beslutningen er en konsekvens af svigtende resultater og en uenighed om den fremtidige ledelse. Vi indleder nu en proces med henblik på at ansætte en ny cheftræner, og indtil da vil Lars Lungi Sørensen have træneransvaret, siger EfB’s bestyrelsesformand, Kristoffer Jarl Kristensen i pressemeddelelsen.

Jonas Dal skrev under på aftalen med Esbjerg fB den 16. oktober 2015. Det var egentlig meningen, at han først skulle overtage trænersædet 1. juli 2016, men efter aftale med Hobro, havde Jonas Dal første træning i klubben den 22. oktober 2015.

Jonas Dal havde en to-årig kontrakt med Esbjerg, men den kontrakt er altså efter otte måneder i klubben nu blevet revet i stykker - dagen før den 1. juli 2016 hvor han altså skulle have overtaget trænersædet.

Klubben meddeler i pressemeddelelsen, at de arbejder på at finde en mere permanent afløser for Jonas Dal.

Indtil videre bliver det dog Lars Lungi Sørensen, der står i spidsen for truppen, der i morgen kl. 13.00 møder AC Horsens på Esbjerg Atletikstadion.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.