Esbjerg fortsat ubesejret på egen is

Esbjerg Energy er fortsat ubesejret i Granly Hockey Arena efter fredagens kamp mod Odense Bulldogs.

1.258 tilskuere blev godt underholdt i en kamp, der i både begyndelse og afslutning  bød på masser af fight, taklinger og mål.

Efter 3-2 til Esbjerg efter første peroode, kom hjemmeholdet foran med hele 6-3 i 3. periode og kampen virkede afgjort, men tre et halvt minut før tid fik fynboerne bragt ny spænding i kampen med scoring til  6-4.

Ved næste spilstop tog Odense time-out, og erstattede målmanden med en ekstra markspiller. Esbjerg viste dog tålmodigt spil og med et minut tilbage, slap Lasse Bang slap igennem, og med sin anden scoring denne aften afgjorde han kampen til slutfacit 7-4.

Dermed er Esbjerg Energy stadig ubesejret i Granly Hockey Arena, inden der næste fredag er lagt op til et brag, når SønderjyskE kommer til byen. Inden da har Esbjerg en udekamp mod Aalborg Pirates i Gigantium på tirsdag..