Esbjerg imponerer igen i Champions League

Team Esbjerg har fået en fornem debut i den mest prestigefyldte klubturnering af alle, Champions League.

De vestjyske håndboldkvinder fra Team Esbjerg tog søndag eftermiddag deres anden sejr i deres debut i Champions League, da de sejrede over deres svenske værter Sävehof med cifrene 25-20.

Esbjerg kom flyvende fra start i Partille Arena, og efter blot fire minutter var udeholdet foran 3-0, og Sävehof tog timeout. Esbjerg fortsatte dog de gode takter, og efter 11 minutter var Esbjerg foran med 8-2 – og Sävehof tog atter timeout. Ved pausen var forspringet skrumpet til 15-10.

I anden halvleg holdte Esbjerg fast i føringen, men Sävehof fortsatte med at bevæge sig tættere på de vestjyske håndboldfavoritter. Tættest var det ved stillingen 21-19 til Esbjerg med godt ti minutter tilbage af kampen.

Team Esbjerg fik dog på ny udbygget føringen, og til sidst kunne de altså juble over en sejr på 25-20. Med sejren lægger Danmarksmestrene sig alene i spidsen af Champions Leagues gruppe D med fire point for to kampe. Næste søndag tager Esbjerg imod Larvik.