Falck truede medarbejdere, der ville til Bios

Falck truede medarbejdere, der overvejede at skifte job til konkurrenten Bios. Det mener en tidligere Falck-medarbejder.

En tidligere Falck-medarbejder blev truet af sin arbejdsgiver, fordi han overvejede at skifte job til Bios, hvilket han skriver i en mail til Stephanie Lose (V). Det viser en aktindsigt som Jyllands Posten har fået, og som TV SYD nu også er i besiddelse af.

quote

Det gjorde indtryk på mig

Stephanie Lose

Aktindsigten viser en mailkorrespondance mellem Stephanie Lose og den tidligere Falck-medarbejder, der efter eget udsagn har fået voldsom skæld ud, fordi han ville skifte job, og at han blev truet med aldrig igen at ville blive ansat i Falck.

- Det gjorde indtryk på mig, siger Stephanie Lose til TV SYD. Ifølge hende modtog hun flere henvendelser om arbejdskulturen i Falck, men hun siger, at denne mailgjorde et stort indtryk på hende.

- Jeg fik en del henvendelser der handlede om dette, og derfor synes jeg det ville være gavnligt at få det bidrag ud i omverdenen, siger hun.

 Stephanie Lose mener ikke, at der er nogle indikationer på, at Falck fortsat gør brug af sine metoder. Falck er lige nu under efterforskning i konkurrencestyrelsen, men den undersøgelse er endnu ikke færdig.

TV SYD har spurgt Falck, hvordan selskabet forholder sig til redderens anklager. Men Falck ønsker ikke at udtale sig før Konkurrencestyrelsen har gjort sin undersøgelse færdig.