Fem døgn uden rudeknusninger og indbrud i biler på pendlerpladser

De seneste fem døgn har Sydøstjyllands Politi ikke modtaget anmeldelser om rudeknusninger og indbrud i biler. Henover sidste weekend modtog politiet mere end 50 anmeldelser fra frustrerede bilejere.

Rudeknusertyvene hærgede fortrinsvist på pendlerpladserne langs motorvej E 45 fra Christiansfeld i Syd til Vejle i nord, hvor det gik hårdt ud over biler på samkørselspladserne på Tankedalsvej i Kolding Syd, på Kokholm nær Scandic Hotel i Bramdrupdam og siden ved Danmarks Transportcenter DTC i det nordlige Vejle nær motorvejen. 

I alt har politiet nu registreret flere end 50 tilfælde af indbrud i biler ved rudeknusninger. Det kulminerede tirsdag morgen - og siden har Sydøstjyllands Politi patuljeret intensivt på pendlerpladserne, hvor bilisterne også har været tilbageholdende med at efterlade deres køretøjer natten over efter, at indbrudsbølgen blev kendt.

quote

Heldigvis lader det til at tyvene har stoppet deres deres aktivitet og måske forladt området

Henrik Dam, vagtchef, Sydøstjyllands Politi, 

- Vi har igen i weekenden brugt meget tid på at holde øje med pendlerpladserne - men heldigvis lader det til at tyvene har stoppet deres deres aktivitet og måske forladt området, siger vagtchef Henrik Dam, Sydøstjyllands Politi, søndag morgen til TV SYD.  Heller ikke andre steder i Danmark er der nylige meldinger om denne type indbrud i biler.

Politiet har fortsat ikke afsløret, hvem der står bag de mange rudeknusninger og indbrud - men har sikret sig flere tekniske spor, der skal analyseres nærmere.