Minut for minut: Sønderjyske spiller 0-0 mod Sparta Prag

Torsdag spillede Sønderjyske første play-offkamp mod Sparta Prag. Efter en mandfolkeindsats sluttede kampen 0-0. Et rigtig godt udgangspunkt.

Først slog Sønderjyske de tidligere norske mestre Strømsgodset ud. For to uger siden gik det ud over de tidligere polske mestre Zaglebie Lubin.

Torsdag blev det så til en flot uafgjort 0-0 mod tidligere tiders europæiske storhold Sparta Prag.

Med det resultat kan alting ske i returkampen i Prag om en uge - torsdag den 25. august. Med et enkelt mål i Tjekkiet skal Sparta Prag pludselig op og score to gange. Så intet er umuligt for sønderjyderne.

Vinder Haderslevholdet samlet over to kampe, så venter gruppespillet i Europa League, millioner i klubkassen og mægtige modstandere som Manchester United, Schalke 04 og Zenit Skt. Petersborg.

TV SYD var på stadion før, under og efter kampen. Du kan se kampens forløb - minut for minut - i bloggen herunder.

Næste hjemmekamp på Sydbank Park er først efter kampen i Tjekkiet - nærmere bestemt søndag den 28. august klokken 12.00  i lokalbraget mod Esbjerg fB.

Redaktionen ønsker Sønderjyske held og lykke i returkampen mod Sparta Prag, hvor vi selvfølgelig endnu en gang er klar med liveblog og reaktioner.