Forsvarer for 38-årig: Der er ingen beviser

Kklokken 15.00 afsiges der dom i sagen mod den 38-årige mand fra Fredericia, der er anklaget for at krænke flere drenge seksuelt. Anklageren kræver tre års fængsel.

Omkring kl. 15.00 onsdag eftermiddag forventes dommeren at afsige dom i retsagen mod den 38-årige mand, der står tiltalt for at krænke flere drenge seksuelt.

I dag har de sidste vidner afgivet forklaring, og dommeren har nu trukket sig tilbage for, sammen med lægdommerne at afgøre, om den 38-årige skal dømmes. 

Forsvareren kræver frifindelse i alle sagens forhold, på nær et enkelt, som den anklagede har tilstået.

Begrundelsen er, at der i alle sagerne er tale om påstand-mod-påstand. Der er kun få konkrete beviser, fremfører  forsvareren, der også mener at drengenes forklaringer er "vage" og at drengene kan huske forkert, og at flere af dem kan have været over 15 på gerningstidspunktet.

 

Anklageren derimod fremhæver, at drengene alle er socialt udsatte eller på andre måder ressourcesvage unge, der har været lette at påvirke for den sigtede, der lokkede dem med penge, cigaretter og alkohol. Det mener hun skærper omstændighederne, og hun kræver tre års fængsel.

Retten samles igen klokken 15.00 til domsafsigelse.