Fra Europa League i Prag til lokalt bundbrag i Haderslev mod Esbjerg

Fredag aften vendte Sønderjyske hjem fra Prag og det bitre nederlag på 3-2 til Sparta. Søndag middag gælder det så en bundkamp i den danske superliga mod Esbjerg fB.

Esbjerg har fået en dårlig sæsonstart - men har optimisme med til Haderslev efter sejren over OB. I de seneste fem opgør mellem Sønderjyske og Esbjerg fB, er det blevet fire sejre til Sønderjyske og en afgjort kamp.

Esbjergs første sæsonsejr har haft stor effekt på humøret og troen på egne evner. For cheftræner Colin Todd er fortsættelsen i lokalderbyet mod Sønderjyske lige så vigtig.

- Vi må komplimentere Sønderjyske for, hvad holdet har nået. Spillerne vil være skuffede, men de vil mod os fortsætte med at spille på samme måde som torsdag aften, og vi skal være klar, især i de første 20 minutter, siger Colin Todd til Esbjerg fBs hjemmeside.

I bunden af superligaen har Esbjerg fire points, Sønderjyske tre og allersidst ligger Silkeborg med to points, så efter farvel til Europa League er de sønderjyske spillere klar til at finde de gamle dyder og takter frem fra sidste års superligakampe, siger anfører Pierre Kanstrup:

Sønderjyskes anfører: Nu gælder det om at knokle løs i superligaen.

Opgøret i Haderslev mellem Sønderjyske og Esbjerg fB fløjtes i gang kl. 12 og kan ses på TV 3 Sport 1.

Senere søndag eftermiddag møder AC Horsens kl. 14 OB i Odense. Den kamp kan følges på Eurosport 2.