Fredag var der riverdance på kontoret

Arbejdspladsernes motionsdag er en mulighed på kontoret op til efterårsferien.

På Electrolux kontoret i Erritsø arbejder der 70 medarbejdere. Fredag fik de lov til at danse riverdance – lige efter en sund frokost.

Kontoret var med til Arbejdspladsens Motionsdag, som er en pendant til skolernes motionsdag – hvor skolebørn er ude og motionere den sidste dag før efterårsferien.

Sammen med kolleger fra Adecco som har kontor samme sted, dystede medarbejderne i bla. trapperæs, bordtennisturnering og et motions-vendespil.

Landechef Leif Bork fra Electrolux deltog også. Under et bordfordboldspil forklarede han til TV SYD at det giver sunde og glade medarbejdere. Det smitter af i vores kundeservice. Det er vigtigt at kunderne bliver betjent af glade medarbejdere – det giver bedre service og dermed også et bedre salg.

quote

Det giver sunde og glade medarbejdere. Det smitter af i vores kundeservice.

Leif Bork, Landechef, Electrolux

Om det er de mange sundhedstiltag der er i virksomheden der har givet pote er svært at afgøre – men i denne uge blev salgskontoret kåret som det bedste i Europa i Electroluxkoncernen.

På Electrolux har de et sundhedsteam, som ca. 10 gange om året arrangerer forskellige events for medarbejderne. Men også gæster kan opleve at blive afbrudt i møder, og bedt om at lave små øvelser.

- Det giver en fantastisk god stemning til sådan et møde, siger Leif Bork.

Det er anden gang at Dansk Firmaidræt arrangerer Arbejdspladsernes Motionsdag. Denne gang var der 13.700 med fra 250 arbejdspladser.