Fredelig nat i Esbjerg efter banders voldelige opgør i weekenden

Efter en weekend med to voldelige knivopgør mellem Esbjergs bander, så melder politiet mandag morgen om en en rolig nat uden nye episoder.

Efter to knivopgør lørdag aften og søndag eftermiddag har Syd- og Sønderjyllands Politi øget patruljeringen i Esbjerg, så politiet er meget synligt til stede i gadebilledet.

- I nat har vores patruljer kunnet konstatere, at der var absolut ro i byen. Der ingen episoder været - ej heller optræk til det, siger vagtchef Henrik Sønderskov, Syd- og Sønderjyllands Polti, til TV SYD mandag morgen klokken 05.30.

Søndag eftermiddag blev to mænd overfaldet af tre-fire andre mænd i Esbjerg. Overfaldsmændene kørte væk fra området i en mellemblå bil, mens de to ofre kørte i en blå bil. Efter overfaldet kørte begge ad Sædding Ringvej imod Gjesing. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Få minutter senere kom to mænd ind på skadestuen på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, begge med slagskader. Den ene havde også et knivstik, dog ikke livstruende.  

Overfaldet skete kort før klokken 14 i krydset Sædding Ringvej-Smedevej. Politiet afspærrede området for trafik, mens de med hunde søgte efter gerningsvåben og andre spor. 

Også lørdag aften blev en mand overfaldet og stukket med kniv ikke langt fra det nye overfaldssted. Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi udspringer begge episoder af det verserende bandeopgør i byen.

Det er derfor besluttet, at der indtil videre køres et øget antal patruljer i Esbjerg.