Fredericia sender nye bud på politiskole

Bülow Kaserne er ikke en mulighed for en ny politiskole. Fredericia Kommune har derfor udpeget ni mulige grunde, hvor en kommende politiskole kan blive bygget.

Bülow Kaserne er ikke en mulighed for en eventuel ny politiskole. Den besked fik Fredericia i sidste uge. Men hvis forligskredsen beslutter at bygge nyt, så er Fredericia Kommune nu klar med ni grunde i kommunen til et politiskolebyggeri.

- Administrationen har arbejdet hurtigt men grundigt, og vi sender nu dette tillæg med bud på byggegrunde til Rigspolitiet, siger formanden for Fredericia Kommunes uddannelsesudvalg, Pernelle Jensen i en pressemeddelelse.

Fire grunde ligger i erhvervsområdet DanmarkC, tre grunde ligger i Fredericia midtby, mens to grunde ligger i det nordlige Fredericia (De to grunde er formuleret som ét samlet forslag). Grundene er alle mellem cirka 12.000 til 100.000 kvadratmeter. Rigspolitiets kriterium er minimum 7000 kvadratmeter.

- Selvom situationen nu er ændret til, at vi udelukkende foreslår byggegrunde, så er vores iver efter at få Politiskolen til Fredericia ikke forandret, siger Pernelle Jensen.