Fredericia Teater laver Seebach-musical

Rasmus Seebach og hans familie bliver omdrejningspunktet i Fredericia Teaters nye musical. Den får premiere i 2017.

Fredericia Teater løfter sløret for sin næste store musical-fortælling: SEEBACH – en musical om Rasmus og Tommy Seebach. Musicalen får premiere den 29. september 2017.

SEEBACH er fortællingen om en far og en søn - Tommy og Rasmus. Om op- og nedture. Om den lette genre og dens tunge bagside i forhold til livet, døden, kærligheden og, ikke mindst, musikken der indrammer det hele. Det er en rejse gennem de sidste 50 års dansk musikhistorie: Fra 1960’ernes pigtråd over tre årtiers Melodi Grand Prix-vindere, og især til toppen af vore dages hitlister.

quote

Jeg er meget beæret over, at Fredericia Teater har valgt at kaste sig over at kreere en musical over min families historie.

Rasmus Seebach, sanger og musiker

- Historien om Tommy og Rasmus Seebach i én fortælling  dækker jo nærmest den danske befolkning fra vugge til grav og appelerer derfor til et kæmpestort publikum, siger teaterchef Søren Møller til TV SYD.

Seebach-familien glæder sig til at se det færdige værk på scenen.

- Jeg er meget beæret over, at Fredericia Teater har valgt at kaste sig over at kreere en musical over min families historie. Jeg ved, at de går ind til opgaven med en sund blanding af ydmyghed og ambition, og jeg føler derfor, at Fredericia Teater er de helt rigtige til at fortolke vores historie, siger musiker og sanger Rasmus Seebach i en pressemeddelelse. 

Det bliver holdet bag Shu·bi·dua – The Musical, der skal skabe SEEBACH.  Men hvem der skal spille Tommy, Rasmus, og alle de andre i og omkring familien afgøres ved en række store auditions i starten af det nye år. 

De seneste musicals på Fredericia Teater

2013 - Aladdin 
2014 - Den Lille Havfrue
2015 - Shubidua 
2016 - Klokkeren fra Notre Dame