Fredericia vil have en kandidatuddannelse i musical

Musicalakademiet og Fredericia Kommune har indgået et nyt samarbejde, der skal skabe uddannelser i kommune. Første opgave er en kandidatuddannelse i musical.

Musicalakademiet i Fredericia har den eneste 3-årige videregåede uddannelse i sang og drama i landet, og nu vil akademiet udvide med en kandidatuddannelse inden for musical.

- Vi er i Fredericia rigtig gode til musical, og derfor vil vi gerne bruge de ressourcer og kompetencer, vi har, til at videreudvikle uddannelser. Vi har i forvejen en bachelor, og der vil vi nu give mulighed for at etablere kandidatuddannelse, som bygger videre på den bachelor, der er der i forvejen, siger Pernelle Jensen (V), formand for Uddannelsesudvalget i Fredericia Kommune tv TV SYD.

quote

Aftalen med Musicalakademiet er et vigtigt skridt i arbejdet med at videreudvikle Fredericia som uddannelseby

Pernelle Jensen (V), formand for Uddannelsesudvalget i Fredericia Kommune

Det nye samarbejde skal på sigt tiltrække nye uddannelse til kommunen og være med til at bidrage til kommunens nuværende uddannelser.

For ifølge Pernelle Jensen, så er uddannelsen et vigtigt skridt for Fredericia, der gerne vil være en uddannelsesby.

- Aftalen med Musicalakademiet er et vigtigt skridt i arbejdet med at videreudvikle Fredericia som uddannelseby. Det understreger, at vi har store ambitioner, når det kommer til at tiltrække og skabe nye uddannelser i Fredericia, siger Pernelle Jensen.

Musikakademiet har i de seneste par år leveret skuespillere til flere store roller, blandt andet forestillinger som Klokkeren fra Notre Dame og Aladdin. 

Hør, hvorfor Pernelle Jensen vil have en kandidatuddannelse i musical til Fredericia.