Fuglsang i superligaen

SønderjyskE har lavet en sponsoraftale med bryggeriet  Fuglsang. Udover fodbold i Haderslev vil bryggeriet i de næste seks år også støtte håndbold i Aabenraa og Sønderborg.

Bryggeriet Fuglsang i Haderslev har i årevis været en aktiv medspiller hos SønderjyskE. Nu satser bryggeriet og klubben på et omfattende samarbejde, hvor Fuglsang nu bliver eneste bryggerisponsor for SønderjyskEs fodboldaktiviteter, foreløbig til og med år 2016.

Særlig SønderjyskE-øl på vej

Det betyder, at når SønderjyskE spiller superligafodbold på hjemmebane i Haderslev, er det Fuglsang øl og vand, der udskænkes i boderne på stadion og i erhvervsklubben. Fuglsang bliver synliggjort på tv-bander og skilte samt på sæderne i den nye Fuglsang-sektion, og bryggeriet bibeholder sin Fuglsang lounge. Desuden bliver Fuglsang leverandør til erhvervsklubben ved herre- og damehåndboldarrangementer i henholdsvis Sønderborg og Aabenraa.

- Fuglsangs lokale forankring betyder også meget. Når man kommer til Haderslev Fodboldstadion for at se en superligakamp, får man mulighed for at nyde et glas godt sønderjysk øl. Og udover Fuglsangs klassiske produkter er der udsigt til, at bryggeriet i år vil præsentere en særlig SønderjyskE øl, som så både skal kunne fås til vores arrangementer og ude i detailhandlen, siger SønderjyskEs direktør Klaus Rasmussen.