Godt øl i Kolding hædres

Danskerne drikker mindre øl end tidligere, men mere af det gode øl - og netop det gode øl bliver fejret i Kolding i dag, hvor fire værtshuse bliver tildelt Dansk Ølmærke.

Modtagerne er Sdr. Bjert Kro, Knuds Garage, Republikken og You´ll Never Walk Alone. Dansk Ølmærke overrækkes af forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster og uddeles til 72 ølsteder rundt om i Danmark.

Formålet med Dansk Ølmærke er dels at oplyse foreningens medlemmer samt andre med interesse for øl, om ølsteder og spisesteder, hvor man kan få en særlig øloplevelse, dels at give disse steder en anerkendelse og en opmuntring til at fortsætte indsatsen for det gode øl.

De fire steder i Kolding udmærker sig ved, på hver sin måde at tilbyde sine gæster en unik øloplevelse. Sdr. Bjert Kro med sine egne bryggede øl og spændende menuer med øl til. Knuds Garage med et fint øludvalg og en god stemning, Republikken med mange kendte internationale øl,
altid de rigtige glas til og god service. Ja og så You´ll Never Walk Alone med sine mere end hele 300 øl og helt unikke selv importerede øl og mange øl arrangementer. Er man ølelsker ved man det er stederne i Kolding.

I forbindelse med Ølmærket udgives der en guide over alle 72 steder i Danmark der hedder ?Vejen til Godt Øl?

Danske Ølentusiaster er en uafhængig forbrugerorganisation med knap 10.000 medlemmer, der siden stiftelsen i 1998 har arbejdet for udbredelsen af og kendskab til godt kvalitetsøl.