Gyserkampe venter regionale fodboldhold

Efter fredagens resultater i Superligaen ligger det nu helt fast, at både AC Horsens og Esbjerg FB skal ud i afgørende kampe, der kan resultere i en nedrykning.

Der venter en nervepirende afslutning på sæsonen for de to hold, der nu ikke længere kan undgå at slutte på de to sidste pladser i den ene nedrykningspulje.

AC Horsens tabte 1-2 i Odense efter en scoring i overtiden, mens Esbjerg fik 0-0 i Randers, uden at det resultat ændrer noget i tabellen.

Hvem der bliver modstander i de kommende knald eller fald kampe, er endnu ikke afgjort, men lige nu er det Viborg og AGF, der er dårligst placeret i den anden nedrykningspulje.

Den nye struktur kræver lige, at man holder tungen lige i munden, men her følger en forklaring på, hvad der venter de to hold.

AC Horsens kommer i de kommende playoffkampe til at møde nr. 4 fra den anden nedrykningspulje, mens Esbjerg FB møder nr. 3 fra samme pulje.

Holdene mødes ude og hjemme om den samlede 13. og 14. plads i superligaen, mens vinderne spiller om 11. og 12. pladsen.

Nr. 14 rykker direkte ned i 1. division, mens nr.12 og nr 13. skal spille nye kvalifikationskampe mod henholdsvis nr. 2 og 3 fra 1. division.

Inden gyserkampene går i gang, venter dog en sidste runde i de to nedrykningspuljer. Esbjerg møder OB, mens AC Horsens tager imod Randers FC.