Håndboldstjerner lod skægget falde for en god sag

Thomas Mogensen, Anders Eggert og Rasmus Lauge var tirsdag formiddag i barberstolen for at lade sig barbere i anledning af Movember.

Tirsdag formiddag snurrede barbermaskinerne i Frisør Istanbul i Flensborg. Tre barberer fordelte barberskummet og førte forsigtigt barberkniven over fem kendt ansigter i håndboldbyen.

Anders Eggert, Thomas Mogensen, Rasmus Lauge og tyske Jacob Heinl og Hampus Wanne var alle i barberstolen tirsdag for at komme af med skægget og få sig en glat barbering.

Baggrunden er en kampagne fra velgørenhedsorganisationen Movember, der henvender sig til mænd, hvor mænd over hele verden hvert år i november måned først skal lade sig barbere og derefter gro et overskæg for at sætte fokus på og skaffe penge til mænds helbred.

Thomas Mogensen var tirsdag formiddag i barberstolen for at lade sig barbere i anledning af Movember.
Thomas Mogensen var tirsdag formiddag i barberstolen for at lade sig barbere i anledning af Movember.
Foto: Flensborg Avis TV

- Det er jo for en god sag, og så er det sjovt samtidig, fortalte 34-årige Anders Eggert, der har deltaget i ”Movember” før, fra barberstolen.

Konen må leve med skægget

Thomas Mogensen var lidt i tvivl om, hvorvidt han vil gå efter cykeloverskægget eller gedeskægget, men én ting stod klart for den tidligere landsholdsspiller, der måske havde fået dessiner fra sin bedre halvdel.

- Når november er forbi, skal det væk, fortalte han.

quote

Min kone er begejstret for projektet, men udseendemæssigt tror jeg, hun bliver mindre glad.

Håndboldspiller Thomas Mogensen.

- Min kone er begejstret for projektet, men udseendemæssigt tror jeg, hun bliver mindre glad. Men det må hun leve med, konstaterede den populære håndboldspiller.

Skæg som Zorro

Hvem, overskægget kom til at klæde bedst, var der dog ikke i tvivl om i barbersalonen.

- Det bliver Rasmus Lauge. Han ligner fuldstændig Zorro, fortalte Anders Eggert, så salonen brød ud i grin.

Anders Eggert mente kækt, overskægget kommer til at klæde Rasmus Lauge bedst. - Han ligner fuldstændig Zorro, mente venstrefløjen.
Anders Eggert mente kækt, overskægget kommer til at klæde Rasmus Lauge bedst. - Han ligner fuldstændig Zorro, mente venstrefløjen.
Foto: Flensborg Avis TV

Hele 13 spillere i alt fra Flensburg-Handewitt har ladet sig barbere – og nu handler det om for spillerne at få så mange som muligt til at donere til Movember eller blive en del af Movember-holdet, så de kan slå deres Bundesliga-modstandere på skægfronten også.

Overskægget falder den 30. november ved Flensburg-Handewitts hjemmekamp mod SC DHfK Leipzig .  

Øverst kan du se, hvordan det så ud, da håndboldstjerne lod skægget falde. Videoklippet er lavet i samarbejde med Flensborg Avis TV.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.