Hæsblæsende afslutning sikrede vestjysk sejr over storhold

Ribe-Esbjerg sikrede sig endnu en sejr, da de på udebane slog Team Tvis Holstebro med 26-24.

Første halvleg var jævnbyrdig i Gråkær Arena i Holstebro, hvor Ribe-Esbjergs håndboldherrer kunne gå til pause foran med et enkelt mål. 12-11 til gæsterne.

Til gengæld tog vestjyderne mere over i anden halvleg.

quote

Det var høj klasse. Kollektivt set var angrebet klogt. Måske ikke så prangende - men klogt, og boldene blev puttet i mål, når chancen var der.

Claus Uhrenholt, cheftræner, Ribe-Esbjerg HH

Med under seks minutter tilbage af kampen var Ribe-Esbjerg foran med 24-20. Men så brændte vestjyderne et straffekast, og der blev efterfølgende reduceret til 25-24 til Ribe-Esbjerg.

Til sidst scorede Rasmus Nielsen på straffe til kampens resultat 26-24.

- Det var høj klasse. Vi dækker utroligt godt op, og Jonas står igen en god kamp også fordi, der dækkes godt op. Vi havde rigtig godt styr på angrebet, der blev sindssygt godt styret af Lukas Karlsson. Kollektivt set var angrebet klogt. Måske ikke så prangende - men klogt, og boldene blev puttet i mål, når chancen var der. Det er også nødvendigt mod et hold som Team Tvis Holstebro, sagde cheftræner Claus Uhrenholt efter kampen til Ribe-Esbjergs hjemmeside.

Topscorere for Ribe-Esbjerg blev Pelle Schilling, Lukas Karlsson, og Rasmus Nielsen, der hver især scorede fem mål.

Kampen i tal

Målscorere:
Ribe-Esbjerg HH:  Pelle Schilling 5, Lukas Karlsson 5, Rasmus Nielsen 5, Jacob Holm 3, Jonas Tidemand 3, Aku Kreutzmann 2, Søren Tau 1, Rasmus Bertelsen 1, Jonas Hansen 1.

Team Tvis Holstebro: Kasper Kildelund 6, Magnus Bramming 4, Jonas Porup 4, Simon Birkefeld 3, Emil Sidelmann 3, Victor Östlund 2, Vignir Svarvarasson 1, Martin Hansen 1.

Udvisninger: Ribe-Esbjerg HH 6, Team Tvis Holstebro 5.

Tilskuere: 1.124

Dommere: Michael Gunnar Skjøth Søegaard og Thomas Kulisz Nielsen.